uzax.com


Hitlerszalonna

Hitlerszalonna or Hitler-szalonna (Hungarian "Hitler bacon") was a dense fruit jam, although there is debate about how much fruit was actually in it and how edible it was, that was eaten by Hungarian troops and civilians during World War II.

Fear the growing bacon that is old!

Gem squash - Wikipedia
Gem squash (Cucurbita pepo var. pepo) is a variety of summer squash that was domesticated from two wild varieties; Cucurbita texana found in the southern and central United States and Cucurbita fraterna found in Mexico.
en.wikipedia.org
Big Max - Wikipedia
Big Max is a large variety of squash that can exceed 100 pounds (45 kg) and 20 in (510 mm) in diameter under ideal growing conditions. Hybrid cucurbit varieties such as Big Max are not true pumpkins, but instead "squash-type pumpkins".
en.wikipedia.org
Top 10 Bizarre Products - Listverse
Hitlerszalonna or Hitler-szalonna (Hungarian “Hitler bacon”) is a dense fruit jam, although there is debate about how much fruit was actually in it and how edible it was, that was eaten by Hungarian troops and civilians during World War II.
listverse.com
A Hitler-szalonna - Irodalmi harsona
Jézus szíve! Mekkora nyeremény a világnak, hogy eltűnt ez az ocsmány, igénytelen "édesség". A hitlerszalonna azon kevés dolgok egyike (a másik a föl a forralt kakaón a menzán, a harmadik pedig a Kajla nugát), amit még a nosztalgiázás sem szépít meg.
cabe-2.blog.hu
Szellem a fazékban
Tegnap vagy egy órát kutakodtam a neten - a sütésálló lekvár érdekelt -, mert hókiflit akartam sütni, lekvárosat többek között. De nem találtam. Én hagyományosan teszem el a lekvárjaimat és dzsemjeimet, zselésítőszerek nélkül, így az állaguk sem túl sűrű, ezért például a hókiflibe sem használhatók.
szellemafazekban.blogspot.hu
Ezeket ettük a 80-as években – 2. rész | Konyhalál
Nagyon jó az oldal, én azért a helyedben a “hitlerszalonna ” képét lecserélném, mert ez nem az. Ez egy otthon készült zselé.. a “hitlerszalonna” formája nem kerekített volt, az állaga és a színe sem ilyen.
konyhalal.cafeblog.hu
Google
Search the world's information, including webpages, images, videos and more. Google has many special features to help you find exactly what you're looking for.
www.google.hu